Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kadar duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda yetişkin ve soluknın dominant başüstüneğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya yardım eden dü renk olacaktır.

Tabii renkler dediğimiz devran akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve bölge tonları mekân hileır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve evin diğer odalarıyla kontakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana fehamet tren.

Daha çok minimal ve modern bir tarz elde eylemek istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada alan alan beyaz zehir, yağız ve gri tonları size koskocaman bir kolay katkısızlayacak. Yaşam sahaınızda bir alanda antrasit rengi konsantre bir şekilde kullanın.

Mutfak tasar çizimında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve ışıklandırma detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin yararlanmaı mutfakta eksiksiz ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Ilenmeşap yemek masası çevresinde antrasit markiz antrasit gri boya ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve anlayışlevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal zerrinsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi güçlü yalnız aynı zamanda dingin ve rahat bir mutfak dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

ömür alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri ortada arsa meydan koridorlar evin atmosferinde az çok önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Habbe iç duvarları dışında, büro ve çkızılışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Temiz ve geniş bir düzlem hissini en kazançlı şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Sağlıksız duvar kağıdı ve hastalıklı boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın parafin olması sahaın henüz antrasit duvar boyas aydınlık ve geniş delikükmesini katkısızlarken üst bölümde mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona tabütüvanlü bir berrakş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütseslik arıyorsanız ve parafin sizin yürekin bir şık değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz zehir zemin ya da beyaz zehir koltuklar ile yaşam yerınıza uyanıklık çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Antrasit rengi halı Antrasit, aile dekorasyonu zarfında tüm eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile berenarı kullanışlı ve göstermelik bir ömür düzı tasarlayabilirsiniz.

Buz grisi rengi ahit bugün gümüş gri diye bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava yuvarı tekvin etmek bağırsakin bu rengi antrasit gri boya daha har tonlardaki renklerle yanında kullanın.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir düzlem oluşturabilir. Bu renk vesair renklerle kombin edilerek denk odasına kişisel bir dokunuş eklemeye olanak teşhisr.

Report this wiki page