En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öbür renkleri vurgular.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir albeni merhametsizlabilir. Renkler hayatımızın süresince bizim emanet halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Birbunca alanda kullanılan yoğun antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meslekan herkesin favori renkleri arasındadır.

Bir mekanda katmerliya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

İşte antrasitin en uyum sağlamladığı renklerden biri olan gri ile beraberinde tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de yetkin harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Gri koltuklu ocak dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı nefes alabilir yapmak yerine nurlu detaylardan dayanak alabilirsiniz.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu gösterişli ve hamam bir atmosfer oluşturmanın keskin bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla kâmil bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir şaşaa tren.

Antrasit nötr bir renk olduğu karınin pek çok kişi aracılığıyla ifadesiz ve antrasit gri dekorasyon enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Açıkça gri tonları ile kıyaslandığı hin antrasit gri dekorasyon çok henüz cesur, siyahtan daha azca acıklı ve kapalı ve öteki nötr renklerden daha çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı pop olmayı başardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Tahakkümda elde edilmek istenildiği zaman RGB renkleri bedel bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit vesair bütün griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ev dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble atılganlık ister. Antrasit renk kombinleri dair cesaretiniz yoksa behemehâl bu sektörde mevzi yer uzmanlardan koltuk cebin! Antrasit mobilya dekorasyon konusunda bilirkişi desteği sizin muhik hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp antrasit duvar boyas griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da aşağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine ayrımlılık katar. özge renklerle ahenk içre kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında gözgü çok zait cesim boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına için bakılmalıdır.

Report this wiki page